Work

Nieuws

Juni 2023

Slim Repair zal per 1 december ook de schadeherstel afdeling verhuizen naar Bagijnhof 74, zodat onze hele dienstverlening letterlijk onder 1 dag komt. Door de forse uitbreiding van ons vloeroppervlak en state-of-the-art apparatuur zijn we bovendien nog beter in staat de kwaliteit op het allerhoogste niveau te houden voor onze klanten.

Juni 2023

Slim Repair treedt toe tot de AutoschadeHerstelGroep en wordt Blue partner. Hiermee bereiken kunnen we de service en flexibiliteit blijven leveren zoals u dat gewent bent van ons als kleine ondernemer, maar dan met daarachter de kracht van een landelijk netwerk!

Mei 2023

Slim Repair breidt haar Velgencentrum uit met een extra CNC draaimachine. We hebben deze machine na een zorgvuldig selectieproces aangeschaft, waarbij we vooral gekeken hebben naar de hoogst mogelijke kwaliteit van de reparatie van uw velg. In tegenstelling tot veel andere herstellers, worden de velgen bij ons ‘nat’ afgedraaid, waardoor het nieuwe vlak nog egaler wordt en in combinatie met de blanke lak die wij spuiten echt weer als nieuw wordt.

April 2023

Slim Repair opent haar nieuwe Velgencentrum op Bagijnhof 74. Deze locatie is niet alleen beter bereikbaar, maar geeft ons ook de ruimte voor een betere routing en voor de gewenste upgrade en uitbreiding van het machinepark.

Januari 2023

Slim Repair B.V. opent haar deuren met een nieuwe eigenaar. Ik ben Marco Thur en vanaf nu sta ik met mijn team klaar om zowel autoschades als velgenherstel op vakkundige wijze af te handelen. Klantgericht en kwaliteit zijn de kernbegrippen waar wij voor staan! Natuurlijk is een schade hebben nooit leuk, maar hier begint een hersteltraject altijd met een persoonlijk contact en kunt u rekenen op een partij die afspraken nakomt en vakkundig werk levert.

Work

OUR SOCIALS