Schadeherstel

Voor ons draait het bij autoschadeherstel om meer dan optimaal herstel, ook de service eromheen mag nooit zijn glans verliezen.

HEEFT U SCHADE AAN UW AUTO OF MOTOR? SLIMREPAIR HEEFT DE OPLOSSING.

Nederland telt veel autoschadeherstelbedrijven. Waarom zou je voor ons kiezen? In de eerste plaats omdat we geen concessies doen aan kwaliteit. Op het oog zijn schades snel hersteld, maar de dag dat je een auto weer verkoopt, dan komen ze weer naar de oppervlakte bij de waardebepaling. Goed schadeherstel betekent zo goed als nieuw.

De auto-industrie telt tegen de 70 automerken die stuk voor stuk innoveren. Technieken en materialen veranderen regelmatig en daarmee het schade- herstelproces ook. Om de ontwikkelingen bij te blijven, worden onze herstellers doorlopend opgeleid en onze werkplaatsen ieder jaar gecertificeerd.

Voor ons draait het bij autoschadeherstel om meer dan optimaal herstel, ook de service eromheen mag nooit zijn glans verliezen. Continu ontstaan mogelijkheden om deze te optimaliseren. Daarom zeggen wij vol overtuiging: “Goede service kan áltijd beter”. Heb je feedback voor ons?
Help ons verbeteren en laat het weten.

Met Slim Repair kiest u voor:

  • Klantgerichte benadering
  • Vakkundig herstel door enthousiast team
  • Korte doorlooptijd met mogelijkheid tot vervangend vervoer
slimrepair-smartrepair

WIJ ZIJN SLIMREPAIR.

Autoschade- en velgenherstelbedrijf in Veen staat altijd voor u klaar om op een klantgerichte manier al uw schades vakkundig en snel te herstellen. Met ons eigen landelijk opererende velgencentrum met state-of-the-art machinepark kunnen we ook uw wielen weer als nieuw maken. In combinatie met onze autoherstelafdeling en Smartrepair specialisten kunnen wij u in geval van schade daarmee dan ook volledig ontzorgen.